Locatie

Pakhuis de Zwijger

Piet Heinkade 179
1019 HC
Amsterdam

Het monumentale, voormalig koelpakhuis aan de zuidoever van het IJ, vlakbij de Ring A10 en het Centraal Station, is vooral bekend om de constructie van de verkeersbrug die dwars door het gebouw het achterliggende Java-eiland met de stad verbindt. Die samenkomst van wegen onder het pakhuis staat symbool voor wat Pakhuis de Zwijger vandaag de dag is: een kruispunt van traditie en moderniteit, ontmoetingsplaats van culturen en generaties, smeltpunt van disciplines en gedachten, trefpunt van plannen en praktijk.

Openbaar vervoer

Wij adviseren het de DDMA Data Dag met het openbaar vervoer te bezoeken. Dat voorkomt mogelijk file- en parkeerproblemen. U kunt uw reis eenvoudig plannen met de onderstaande OV routeplanner.

Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u tram 26 richting IJburg, en stapt u uit bij halte Kattenburgerstraat. U kunt ook bus 48 richting Borneo Eiland nemen en uitstappen op bij halte Kattenburgerstraat.

Parkeren

U fiets, brommer of motor kunt u natuurlijk naast het Pakhuis kwijt, maar komt u met de auto dan zijn er in de omgeving van het Pakhuis verschillende parkeerlocaties. Let op: er is geen parkeergelegenheid langs de openbare weg.

Parking Passenger Terminal Amsterdam
ca. 450 m lopen / ca. 588 parkeerplaatsen
Piet Heinkade 59, 1019 GM Amsterdam
(informatie & tarieven)

Parkeergarage De Loodsen
ca. 150 m lopen / ca. 70 parkeerplaatsen
Withoedenveem, 1019 HE Amsterdam
(informatie & tarieven)

Parkeergarage Nieuw Amerika
op ca. 300 m lopen / ca. 80 parkeerplaatsen
Withoedenveem, 1019 HE Amsterdam
(informatie & tarieven)

P+R Zeeburg (ook voor bussen)
Zuiderzeeweg 46a, 1095 KJ Amsterdam
(informatie & tarieven)